Meny
Varumärken

Platinum Spas Luna

Platinum Spas Luna
 Platinum Spas Luna Platinum Spas Luna Platinum Spas Luna
 Platinum Spas Luna Platinum Spas Luna  
[ plsluna]
63900 kr
Inkl. moms


E-postadress
 

Platinum Spas Luna

Ett av Solar seriens trevliga bad, med plats för 5 personer.

Utrustat med 50 st effektiva massagejets tillsammans med en riktigt snygg, modern rak design med brutna hörn gör Luna till ett självklart val.

Energieffektivt och välisolerat för det Nordiska klimatet, utrustad med Balboas BP styrsystem som ger dig möjlighet att koppla till en WiFi modul sådu kan styra och monitorera badet från din smarta telefon eller padda från alla ställen där du har 3G mottagning.

Alla Solar Seriens bad är tillverkade med en homogen gjuten botten som sedan är isolerad med reflekterande isolering för att hålla kvar värmen under kabinettet. Med en 3 kw värmare så klarar badet att upprätthålla en bra temperatur i vattnet, även under tiden du badar.

2 st Effektiva massagepumpar ger dig en bra massage på alla platser i badet.

Specifikation:

 • Sittplatser 3
 • Liggdelar 2
 • Totalt antal Jets 50
 • Dimensioner 2100mm x 2100mm x 950mm
 • Vikt 405
 • LED Belysning Flerfärgad, LED belysning i fotutrymmet, vattenlinjen och hörnen
 • Circulations Pump 1 x 0.5hp
 • Electriska Krav 3 Fas  3 x 16 A
 • Värmare 3kw Balboa
 • Huvudkuddar 3


Som du kommer att kunna se från bilderna på Luna, finns 2 liggdelar och 3 sittplatser, så det finns plats för upp till 5 vuxna. Alla Platinum Spas levereras med en förseglad bottendel som standard, vilket är en integrerad del av spabadets stödstruktur. Det är viktigt att isolera ditt spabad. Utan korrekt isolering kommer mycket värdefull, dyr energi som du använder för att värma vattnet förloras genom badkaret. Vårt badkar använder isolerande skum för att hålla värmen i badet.

Belysning
Forskare har hävdat att mängden belysning påverkar reglering av känslor, såsom glädje och sorg, genom de nervösa och endokrina systemen. På Platinum Spas har vi använt LED-belysning i våra spabad för att öka användarnas nöje när du använder ett Platinum-spa, genom att välja belysning som bara förbättrar människans humör. Alla platina spa är utrustade med vattennivåbelysning, stor LED i fotbrunnet, hörnbelysning i kabinettet och avledarljus. Detta ger bubbelbadet ett mycket modernt utseende, men förbättrar också användarens mentala stämning.

Musik - Bluetooth-anslutning
Alla Platinum spas är utrustade med MP3-musiksystem med en standard 3,5 mm jack som gör att nästan alla MP3-enheter kan anslutas. Du kan luta dig tillbaka och koppla av i spaet medan du lyssnar på dina favoritlåtar genom de två monterade högtalarna som kommer som standard. På Premium-serien kommer alla våra bad med bluetooh-anslutning! De monterade högtalarna har också färgförändring LED-belysning! Musik är ett annat sätt att öka användarnas njutning medan du använder badet! Downtempo musik kan få hjärnan att synkronisera med takt och skapa alfa hjärnvågor. Dessa vågor är ofta närvarande när vi är vakna, men avslappnade. Lyssna på jämn jazz, särskilt i kombination med naturen låter som vattenfall eller åska, kan vara särskilt lugnande.

Kontrollsystem
Balboa Användar kontroller du kan lita på! Balboa-instrument är världens största tillverkare av elektroniska styrsystem för spa- och swimspa industrin och är de erkända ledarna för innovation, användarvänlighet och tillförlitlighet. Varje Platinum spa-modell är utrustad med Balbos senaste generation av solid state-paneler och styrenheter som inte har rörliga delar för att säkerställa att våra spa är super pålitliga, pålitliga och lätta att använda!

Underhållsfritt 
Sidopanelerna och stegen som används på Platinum spa är underhållsfria medan vi ser ut som trä, vi använder träkomposit istället för riktigt trä på alla våra steg och sidokjolar. Träskrot och kan deformeras över tiden! Dessa sidopaneler och steg ruttnar inte eller blekna ökar livslängden och håller helt nya utseende i många år! Om skador uppstår på bubbelbadets sidopanel är det mycket enkelt och ett mycket billigare alternativ än trä för en ersättningspanel, vilket kan ta 10 minuter att byta!

Luna finns i 2 färgkombinationer, Vit insida med Grått kabinett & Svart insida med Grått kabinett

Luna finns i lager för snabb leverans

Ladda ner broschyr här !

Powered by Talex e-handelssystem