Meny
Varumärken

Standard Lock till spabad

Starka och gjorda för att hålla !
Eftersom lockets kärna är tillverkade av ett material med hög densitet och har en sluten cellstruktur, så blir våra Polar Spa lock mycket starka. Den slutna cellstrukturen hindrar vatten från att komma i insatsens kärna. Locket förblir lätt och enkel att hantera, vilket ger locket en längre livslängd.

Maximal värmeisolering !
Vi
har utformat Polar Spa Covers för en maximal värmeisolering. Utöver den energi- effektiva skum kärnanPolar Locket finns i ett antal olika tjocklekar och kvaliteér beroende på dina krav, som standard finns alltid en isolerande värmekudde i hela bredden av locket för att förhindra att värme försvinner ut vid vecket. Testresultaten visar att ett Polar DeLuxe Spa Cover minskar dina energikostnader med 18%,(Gäller DeLuxe varianten) vid kallare temperaturer givetvis ännu mer.Mått beställda lock

Vi tillverkar alltid ditt nya lock efter dina exakta mått, med de tillval och egenskaper som just du vill ha på ditt lock. 
Specialbeställda lock utformas med högsta kvalitet och funktioner, inklusive remmar, handtag och värme kudde i hela vecket.

Det finns dock en del tillval att göra till de specialbeställda locken som du hittar mer information om under länken nedan.Polar Spa Covers finns idag i 5 olika standardfärger att välja på.Mätning av Radien är den viktigaste biten för att passformen ska bli så bra som möjligt. 
 

 Måttbeställda Spalock
Måttbeställda Spalock

Powered by Talex e-handelssystem