Meny
Varumärken

Smartop Covers

Sortera produkter :




       


Smartop Covers ! Aldrig mer ett vanligt Spalock igen.


Smartop "one-of-a-kind" design sätter den nya standarden inom spa lock .

Smartop sätter en helt ny standard för Termolock för hemmaspa. Den är utvecklad och tillverkad i USA för att åtgärda de kända problemen med spa ägande  :  Spalock  som absorberar vatten , framkallar dålig lukt , blir för tungt att använda och kräver utbyte efter några år . Du kommer inte hitta någon bättre eller mer långvarig produkt än spalocket från Smartop .

Noll Vattenuppsugning / luktfri
Smartop`s ogenomträngliga och sammanfogade polymer paneler skyddar den isolerande skumkärnan från vattenånga och avrinning,  förebygger viktökning , lukt och mögel problem och möjliggör även långsiktig, optimal värmeisolering - alla de vanliga problemen som upplevs med traditionella vinyl lock .

Slitstark och långvarig
Den styva Superpolymer däcksytan är UV- resistent och tål de tuffaste väderförhållanden utan underhåll eller krav på behandling .

Integrerad Hydraulisk Lock Lyftare
En integrerad hydraulisk lyftare gör det lätt att öppna Smartop . När den är i den öppna positionen , ger Smartop integritet/ insynsskydd och fungerar som ett vindskydd , vilket ger användaren den ultimata spa upplevelsen.

Stark
Smartop strukturella styrka kommer från den exklusiva , patentsökta ribbade panel designen, i kombination med kanaler av aluminium infällda i polymer- panelerna. Detta ger Smartop en lastkapacitet på upp till 375 kg - som lätt bär upp snö, is , husdjur och mycket mer .

Stålkabel Låssystem System
Den är lätt att använda Stålkabel Lock Lås Systemet tillsammans med ett hänglås som  ger högsta säkerhet för ditt spabad , det förhindrar också obehörig och oövervakad användning .

Reparera / utbytbara komponenter
I den osannolika händelsen att någon del av din Smartop får ett problem på grund av olycka eller fel , är varje komponent utbytbar , vilket gör Smartop reparerbar och det sista locket du någonsin behöver köpa .

Optimal värmeisolering
En av Smartops mest överlägsna egenskaper över vinyl lock är dess förmåga att bibehålla optimal värmeisolering under hela dess livscykel på grund av dess noll - vattenuppsugande design och den Termiska Super Seal Packningen som skapar en tät barriär som förhindrar värmeförlust . Över tiden , absorberar ett vanligt vinyl lock vatten genom sin penetrerbara yta och gör att det isolerande skummet suger upp vatten - mättas och förlorar isolerande effekt .

  Smart Top Cover  


17017 kr
Nu behöver du aldrig köpa ett nytt spalock igen - SmartTop Cover är här med ett helt nytt sätt att tänka!Ett hållbarare lock som du inte sliter ut, ett lock som är extremt hållbart och säkert, ett lock som är mycket snyggt på toppen av ditt spabad,Storlek mellan 142,5 cm - 254 cm åt båda håll.Levere...
 Lägg i kundvagn 
Visar 1 till 1 (av 1 produkter) Resultatsidor:  1 
Powered by Talex e-handelssystem