Meny
Varumärken

Covana Automatic Covers

Sortera produkter :

Covana Hot Tub Cover
  är nyckeln till din lycka!

Tänk om man kunde få tillgång till sitt spabad med enkel vridning av en nyckel utan att någonsin igen behöva kämpa med att öppna ett lock eller ta bort snö, is eller annat skräp? Med Covana kan du utrusta ditt spa med en av de bäst isolerade spalocken på marknaden och sedan omvandla det till ett av de mest lättillgängliga ... alla inom bara 20 sekunder och liten ansträngning!

Covana system är mer än bara ett Spabads lock. De är också helt automatiserade lusthus som erbjuder dig maximal komfort, säkerhet och intimitet. Tillverkad i Kanada med de senaste, state-of-the-art materialen, är våra produkter konstruerade för att tåla de mest rigorösa klimat medan du sparar pengar på onödiga vatten, uppvärmningskostnader och underhållsprodukter .

Covana finns idag i 3 olika varianter, Oasis, för det traditionella spabadet. Evolution, för det större spabadet eller det runda spabadet. Legend, för dig som har ett Swimspa och vill ha den ultimata lösningen . 

  Covana Oasis  


67950 kr
OASISSpabads lockDu är inte drömmer! Covana OASIS är inte bara ett spabads lock, det är också en automatiserad, state-of-the-art, lätt att använda lusthus!Stängt: Dess vattentät tätning minskar uppvärmningskostnaderna på spaets på g...
 Lägg i kundvagn 
Visar 1 till 1 (av 1 produkter) Resultatsidor:  1 
Powered by Talex e-handelssystem