Vatten Desinfektion

När du har alla dina värden för vattenbalansen på plats och de ligger stabila är det dags för att tillsätta den sanerings kemikalie/system som du valt till ditt spabad.

De höga
vattentemperaturer i ett Spabad (37 - 40 gr) ger en idealisk miljö för bakterier att utvecklas och föröka sig, ett korrekt doserat vatten-desinfektionsmedel är därför viktigt för att döda alla bakterier och sanera ditt vattnet så det är säkert att användas.
 

Det finns flera olika system som fungerar mycket bra, det skiljer en hel del i hur man måste jobba med dessa produkter, så läs noga igenom de olika egenskaperna som systemen har för att se vilket som passar dig bäst.

Du kan påverka själv! 
Man kan dock göra en hel del själv för att hjälpa till, till exempel genom att ta en dusch och tvätta av sig ordentligt så hjälper man till att minska behovet av desinfektions produkter i badvattnet. En ej duschad person har 2-300 gånger så mycket bakterier och orenheter med sig ner i badet än en person som duschat före.  Tänk då tanken med 5 st oduschade personer i badet-Inte att rekommendera om man vill njuta av sin stund i Spabadet.  


Andra hjälpmedel.
Du bör också överväga att montera en en ozongenerator till ditt Spabad, om du inte redan har ett monterat som standard, UV-C rening är också en ökande trend, eftersom den dödar 99,9% av alla virus, bakterier och parasiter.

En ozongenerator tillsammans med UV-C ljus kommer att avsevärt minska behovet av starka kemikalier i ditt badvatten.

Salt system som automatiskt producerar Klor eller Brom finns idag som tillval hos många leverantörer, dessa minskar radikalt behovet av många starka kemikalier och går även att eftermontera.

 Bromin Produkter
Bromin Produkter

 Aktivt Syre Produkter
Aktivt Syre Produkter

 Klor Produkter
Klor Produkter

 ECO Friendly Produkter
ECO Friendly Produkter

 Spa Frog System
Spa Frog System

 DIMENSION ONE SPAS®
DIMENSION ONE SPAS®

 Nature 2 Spa
Nature 2 Spa

 Elektronisk Rening
Elektronisk Rening

Powered by Talex e-handelssystem