Meny
Varumärken

Bada i Rent Vatten

När du väl har fått ditt Spabad installerat och ska börja att nyttja det så kommer det inte att finnas något viktigare för dig och din familj än att vattnet i ditt Spabad är skinande rent och har en trevlig njutbar doft varje gång du öppnar Spalocket för att ta ett avkopplande bad.

Tyvärr blir det inte så i verkligheten för många, oftast på grund av att man har för brottom att komma igång, eller att man har slarvat med underhållet av sitt badvatten, men det är också mycket vanligt att man inte fått tillräckligt bra information och utbildning om detta av sin Spabads leverantör och därför saknar kunskapen.

Det är därför viktigt att ta sig tid och följa de steg som vi går igenom här, Fyllningen av ditt bad, Justera vattenbalansen, få kontroll på nivån av sanerings kemikalien du planerar att använda.

Planera inte att ha ett party och bada de första dagarna efter det att du fått ditt nya bad.

Det krävs ett par dagar i förberedelse för att få allt på plats, men livet efter blir så mycket enklare !!
   
Lyckligtvis så kan man med ganska enkla medel komma igång med ett underhålls program som gör att du endast behöver lägga ner ett par minuter varje vecka för att upprätthålla ett rent och inbjudande vatten.

De flesta av de proffesionella kemi leverantörena har kompletta system som fungerar mycket bra om man följer anvisningarna, och inte blandar ihop en massa olika kemikalier i sitt bad som inte passar tillsammans.

VARNING !! 
Kemi produkterna du hittar på Stormarknaden eller i lågprisbutikerna är i  de allra flesta fall avsedda till mindre uppblåsbara badpooler och ska inte användas i ett Spabad, de kan till och med skada utrustningen då de inte är anpassade för den höga värmen  som man har i ett spabad - Med risk för  dyra haverier som inte täcks av garantin. 

Här kommer du att hitta ett antal olika alternativ som alla fungerar mycket bra, om man följer alla anvisningarna.

Den andra delen som man  absolut inte får glömma är att underhålla sitt filter - Läs mer om det under Rengöring av Filter      

 Fylla upp ditt bad
Fylla upp ditt bad

 Vattenbalans
Vattenbalans

 Vatten Desinfektion
Vatten Desinfektion

 Chock & Klargörare
Chock & Klargörare

 Kemi Dispensers
Kemi Dispensers

 Elektronisk Rening
Elektronisk Rening

Powered by Talex e-handelssystem